Opakowania wykonane z laminatów o większej lub mniejszej barierowości. Torebki służą do przechowywania produktów sypkich, półsypkich, granulowanych o mocnym aromacie, wydzielające tłuszcz, wymagające najwyższej barierowości. Poprzez zasyp opakowania fałdy rozkładają się dzięki czemu opakowanie można postawić.
Zalety torebek fałdowych:
Stosowane laminaty:
Przykładowe zastosowanie: do kawy, herbaty, przypraw, bakalii, karmy dla zwierząt, chemii gospodarczej, pasz, premiksów, poszków do prania, ...
Standardowa oferta: 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 gram (sklep internetowy)
![]() |
STRUNOWE.PL al. Jerozolimskie 81/7 01-002 Warszawa, Polska |
![]() |
Infolinia +48 523 717 520 handlowy@aprit.com |
![]() |
NIP: 554-221-81-23 Regon: 340010156 |
NUMERY KONT BANKOWYCH PLN 42 1140 2017 0000 4102 0577 3868 |
|
![]() ![]() ![]() |
DZIAŁ SPRZEDAŻY KRAJOWEJ Justyna Lewandowska |
DZIAŁ SPRZEDAŻY ZAGRANICZNEJ mob. 523 717 520, export@aprit.com |
OBSŁUGA E-SKLEPU Justyna Lewandowska |